FLEX 

Lippu on joustava ja voimassa 12 kk ostopäivästä. Muutokset viimeistään 2 h ennen lennon lähtöä. Peruutuskulu 50,- / suunta.

FIX

Lippu on voimassa vain siinä mainituilla lähdöillä. Emme anna hyvitystä peruutetusta tai käyttämättömästä lipusta.

Järjestelmä antaa aina kulloinkin voimassa olevan edullisimman hinnan.

ALENNUKSET

Lipun perushinnasta ilman veroja ja veroluonteisia maksuja annamme alennuksen lapsille 2-24v, opiskelijoille ja eläkeläisille.

LIPUN OSTO

Liput voit ostaa itse näiltä nettisivuilta. Maksaa voit sähköpostissa saamaasi laskua vastaan. Maksuehto on 14 pv / netto lennon jälkeen. Huomaa että laskun maksamatta jättäminen ei ole lipun peruutus. Emme lähetä laskuja muutoin kuin sähköpostin liitetiedostona (pdf) järjestelmän asettamista rajoituksista johtuen. Tallenna liitetiedostot koneellesi ennen avaamista. Tarkista roskapostikansio ennen kuin otat meihin yhteyttä jos lippua ei näy.

Lasku tulee maksaa pankkisiirtona. Mikäli haluat maksaa laskun konttorissamme Puistokatu 1, Savonlinna joko käteisellä tai kortilla, lisäämme laskuun 10 euron palvelumaksun / henkilö.

Voit myös varata liput asiakaspalvelustamme puhelin 0400-899999, avoinna ark. 8-16. Asiakaspalvelustamme ostettuun lippuun lisätään palvelumaksu 15 euroa / henkilö.

Tai voit ostaa lippusi lentokentän baggage drop -tiskiltä sen aukioloaikoina seuraavalle lähdölle.

Lippuja myyvät myös kaikki IATA-matkatoimistot joilla on käytössä Amadeus-varausjärjestelmä. Halvimman lipunhinnan saat kuitenkin aina ostaessasi lipun näiltä nettisivuilta.

Näiltä sivuilta ostetut liput myy Savonlinnan Matkatoimisto Oy. Y-tunnus 2727146-8.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.

(c) Savonlinnan Matkatoimisto Oy, 2017